mod Pop Up-Shop på Nääs Fabriker

Under vecka 48-50 kommer mod att ha en pop up-shop i Nääs Fabriker, Spinnerivägen 1, Tollered.
(Vår butik i Borås har öppet som vanligt.)

Nääs Fabriker är ett konferenscenter med hotell, restaurang, caf´e och ett flertal butiker, allt samlat i en helt unik 1800-talsmiljö. Här hittar du kläder och heminredning till hela familjen. Mer information om öppettider mm kommer lite längre fram. Du kan också besöka Nääs Fabrikers hemsida: http://www.naasfabriker.se

Nääs Fabriker ligger cirka 20 minuter med bil från Landvetter Flygplats. Kommer du med bil från Göteborg kör E20, 20 minuter från Göteborg i riktning Alingsås och ta avfart Tollered. Enbart 10 minuter från Alingsås, här slipper du alla köer in till Göteborg. Lätt att svänga av och parkera.

Buss och tåg

Buss (Lerum-snabben) går mellan Göteborg och Ingared med stopp på Nääs Fabriker. Se aktuell tidtabell här
Det går också att ta pendeltåg till Alingsås från Göteborg och därifrån ta bussen (561 och 533) till Tollered/Nääs Fabriker.

Parkering

Vi erbjuder gratis parkering och har många platser till förfogande på området.

Laddning elbil

Vi har laddningsplats för elbil.