Upmarket Göteborg 17-19 Augusti 2018

KULTUR, KALAS OCH KONSTHANTVERK AV HÖGSTA KVALITET

Den 14-19 augusti 2018, exploderar Göteborg i över tusen aktiviteter med fri entré. Konsthantverksmarknaden Upmarket är på plats den 17-19 augusti och är i år flyttad till Exersishuset på Heden.

Utbudet på Kulturkalaset är för alla smaker och åldrar. Gator och torg förvandlas till festplatser där besökarna kan frossa i ett rikt utbud av kultur – opera, konst, musik, karneval, gatuteater, konsthantverk, slöjd, teater, litteratur och film.

I år samverkar Kulturkalaset med West Pride, som i sin tur arrangerar EuroPride samtidigt. Det blir ett kalas utöver det vanliga och sannolikt många tillresande internationella gäster.

Årets Upmarket, konsthantverksmarknaden som arrangeras årligen av Konsthantverkscentrum, går av stapeln den 17-19 augusti. Nytt för i år är att Upmarket är under tak – i Exercishuset på Heden i Göteborg. Där hittar du mod designstudio och många andra hantverkare med spännande produkter i olika material.