Jul påTaxinge Slott 15-18 november

I år kommer mod för första gången att delta i Jul på Taxinge Näsby!

Observera att vi (Kajsa) endast är där under julmarknadens första vecka, alltså den 15-18 november.
Du hittar mod på övervåningen i stallet, monterplats 136, en hörnplats som delas med Lollos silver.

Det här är Sveriges största julmässa på sörmländska Taxinge Slott, med över 130 av landets bästa hantverkare. Så ta dig tid att gå runt och botanisera bland alla fantastiska, handtillverkade produkter och lös julklappsbestyren på en och samma dag. Oavsett vilken typ av slöjd och hantverk du är intresserad av får du ditt lystmäte här.

På kvällarna tänds värmande brasor och ett hundratal marschaller som gnistrar ikapp med stjärnhimlen. Under julmässan kan du också handla julbordets alla delikatesser direkt från våra utvalda mathantverkare.

Öppet: Torsdag 11–18, fredag–lördag 10–18, söndag 10-17

Entré: 90:-/pers, barn under 12 år fri entré i målsmans sällskap. Parkering ingår.

Välkommen!