Slöjdfestivalen i Gränna 2019

Slöjdfestivalen i Gränna har premiär 6-7 juli 2019 och givetvis kommer mod att vara på plats som utställare!

2019 är första året som Slöjdfestivalen arrangeras och tanken är att det ska bli ett återkommande evenemang.
Hela området från Staden och ner till hamnen plus grönområden kommer fyllas av hantverkare. Slöjdfestivalens signum är kvalité och genuint hantverk. Det kommer också finnas ett designområde där nya idéer och inspiration ska lyftas fram.

Öppettider:
Lördag 6 Juli till söndag 7 juli 2019:
Här säljs det mesta inom slöjd: keramik, trä, tyg, tovat, vävt, läder, skinn, knivar, näver, korgar, stickat och mycket mer. Under mässdagarna kan du även se hur man bereder lin, smider, flätar rotting, väver med mera. Försäljning av mathantverk, kaffe, korv, hamburgare och glass finns inom området. OBS,Endast Eko och Svenskt  och småskaligt mathantverk kommer serveras.