Egen butik

mod designstudio
heter vår egen butik i Borås.

Adress:

Fjällgatan 58
504 61 Borås
Tel. 033-10 20 00

Hos oss kan du både hitta plagg ur senaste mod-kollektionen, udda plagg och ibland provplagg. Vi säljer även plagg av andra märken; AJLAJK,  A PART OF THE ART, Bitte Kai Rand, By Basics,  LauRie, La Bottega di Brunella, Olars Ulla,  Ralston, RDS och Soaked in Luxury.  Från Avet har vi alltid ett litet bassortiment av underkläder. Du kan också hitta roliga accessoarer i butiken.

Ser du något som intresserar dig så skickar vi gärna plagg inom Sverige, fraktfritt, till ditt närmaste Post-Nord-ombud., Vi bifogar i sådana fall en faktura så du kan prova innan du betalar.  (Eventuell retur bekostas av kunden).  Ring  033-10 20 00 så löser vi det, eller gå in på ”kontakt” i menyn för att skicka e-mail till oss.

Öppet:  tisdag-fredag 12-18 samt lördagar 11-15.
Jag (Kajsa) är för det mesta på plats i butiken ett par timmar innan butiken öppnar så då finns det också möjlighet att ta en titt utan att träffa andra kunder. Ring gärna innan i sådana fall, så du vet att jag är på plats och att ingen annan är där. Tel.033-10 20 00. 

Nu har vi fått hjälp att filma en liten visning utanför butiken!
Vi hoppas du blir inspirerad!   Vårvisning 2020

Just nu: är butiken välfylld med härliga sommarplagg!  Gillar du naturmaterial så finns det en hel del att välja mellan.
Vi har också ett urval av våra egenproducerade ullplagg framme i butiken.
När vädret tillåter ställer vi ut ett par REA-stänger med sommarplagg utanför butiken.

Lite bilder: