Kollektion

mod

Höst-Vinter.

Av mjuk merinoull tillverkas tröjor, byxor och accessoarer. Tyget stickas i Sverige och valkas sedan. Tillskärning och sömnad sker i den egna ateljén i Borås. Valkningsprocessen förstärker ullens goda egenskaper. Plaggen blir varma och står emot vind, väta och smuts bättre. De blir mjuka och elastiska men ändå formfasta.

Av kraftigare stickad och valkad ull tillverkar vi ytterplagg.

Vi syr även kragar av tibetansk fårpäls som är mjuk och lätt. Dessa finns bara i vår egen butik  i Borås men ibland har vi dem med på evenemang vi deltar i. Våra härliga polotröjor finns i flera fina färger och längder.

Köp i butik eller beställ 
På bilderna kan du se ett urval av modellerna. Vi skickar gärna plagg inom Sverige,  fraktfritt, till ditt närmaste Post-Nord-ombud, och bifogar faktura så du kan prova innan du betalar.  (Eventuell retur bekostas av kunden).  Ring  033-10 20 00 så löser vi det, eller gå in på ”kontakt” i menyn för att skicka e-mail till oss. Du är också välkommen till vår egen butik ”mod designstudio” i Borås, eller någon av våra återförsäljare (se menyn).

Vår populära tröja HELENE POLO är  ”one size”  på bredden men finns i tre olika längder: kort, mellan och maxi.  Modellen är helt rak med nedhasad axel och rejält långa ärmar. Kragen är ganska vid och går bra att vika ner för en mer prydlig look.  Den brukar passa om du normalt köper storlek S, M eller L. Omkretsen på tröjan är ca. 122 cm. Materialet är 100% merinoull och tröjan är maskintvättbar på 30 grader ullprogram. Vissa färger är stickade av ekologiskt garn.

Här under kan du se vilka färger och längder på Helene Polo som finns i vår egen butik just nu.