Tåvärmare!

Tåvärmare är vår allra minsta lilla produkt, som jag uppfann en vinterdag när jag som vanligt var iskall om tårna. De första lät vi vänner och familj testa. Efter lite ändringar blev resultatet riktigt bra och vi sydde massor med tåvärmare som vi sålde på Lisebergs Julmarknad!  Många köpte för att ta på direkt, och det dröjde inte länge innan de sa ”åååh vad skönt!” De blev också populära som julklapp.

Det finurliga med tåvärmaren är att den  får plats i de flesta typer av skor, och den värmer där man bäst behöver det. Tänk efter själv, hur ofta fryser du om hälen?  Det är viktigt att man  placerar tåvärmaren direkt mot huden, alltså under sin vanliga strumpa. Då hålls den på plats av strumpan och man får den varma mjuka ullen direkt mot huden. Ullen värmer även om den blir fuktig, till skillnad mot andra material som blir riktigt kalla om de blir fuktiga.

Vi har fortsatt produktionen och du kan hitta tåvärmare i våra egen butik i Borås och hos en del av våra återförsäljare. På Lisebergs Julmarknad finns de i Edursdotters butik, vid hantverksmarknaden, uppe i tornet.  Även om vi inte själva deltar på Liseberg längre så tycker vi det är riktigt kul att våra  tåvärmare fortfarande finns där!