Ny Diana-blus

Nu har jag ritat en ny blusmodell med inspiration från 80-talet!
Det hela började med städning i tyghyllan, där jag hittade en rulle med fantastiskt fint, lite frasigt vitt bomullstyg. Genast gick hjärnan igång och jag tänkte på Prinsessan Dianas bröllopsklänning med gigantiska puffärmar och extra allt!  Jag bestämde mig för att göra en enkel blus med mycket volym på ärmarna. Så var det bara att sluta drömma om en bal på slottet och sätta igång att jobba….  För att få ett modernt stuk på puffärmen flyttades ärmhålet in en bit mot kroppen så blusen inte blir så axelbred. Till slut lyckades jag få till det!

Kom och prova om du vill! Butiken är öppen på Nationaldagen 11-15.

Nu vet du varför modellen fick namnet Diana!
Introduktionspris 750:-  gäller fram till midsommar 2020.

 

 

Första omgången