Mer från LauRie

Nu har vi fått in nya, lite varmare byxor från LauRie

Ett par i konjaksfärgad smalspårig manchester, modell Piper som är lite kortare och har dragkedja nertill på benen. Den andra modellen heter Hannah och är lite längre. Tyget är i en snygg mörkkbrun färg och materialet en bomullsblandning med flossad insida. Båda modellerna har resår upptill och fickor både fram och bak. Några konjaksfärgade jumprar i skön viskostrikå har vi också fått in.

Behöver du nya byxor inför höst och vinter ska du absolut passa på att ta en titt i butiken. Nu är LauRie-hyllan verkligen välfylld med nyheter! Det finns flera passformer, längder och material att välja mellan. Verkar det som en snårig djungel? Ingen fara, jag har koll på sortimentet och guidar dig gärna till rätt byxa!
Här ser du jumpern och Hannah-modellen.