Nyinkommet LauRie

Nu har vi packat upp vårens nya byxor från LauRie!

I den tunna sköna viskosblandningen som kom förra våren har vi fått in två olika modeller, Tyler och Donna. Tyler är ”regular fit” i 7/8-längd och finns i färgerna camel och grey sand. Donna är ”loose fit” i 7/8-längd och finns i svart. Phoebe är en vit byxa i lite kraftigare stretchtyg, även den i ”loose fit” och 7/8-längd. Vi har också en ljus hellång byxa, klassikern Kelly i bomullsblandning, ”regular fit” i färgen grey sand.

LauRie har många olika passformer och längder på sina byxor. Flera av modellerna återkommer i olika färger och tyger efter säsong, perfekt om man hittar en favorit. Om du tycker det är svårt att hitta rätt modell så hjälper jag gärna till, det brukar ta en stund i provrummet men det kan det absolut vara värt!


På bilderna ser du Phoebe och Kelly.