Plagg du kan beställa

Vi skickar gärna plagg, fraktfritt, inom Sverige, och bifogar faktura så du kan prova innan du betalar.

Om du inte vill behålla plagget kan du returnera det inom 5 arbetsdagar. Du får i sådana fall betala returfrakten.

Vill du att vi skickar något så kan du antingen kontakta oss via tel. 033-10 20 00 eller e-post: kajsa@modboras.se  Vecka 32 (9-15/8) är vi på inköpsmässor men vi är tillbaka på jobbet 17/8.
Ange namn, adress och mobiltel.nr. eller e-post för SMS/ mail-avisering.
Vi skickar spårbart till ditt närmaste PostNord-ombud.

Här ser du vad som finns just nu, redo att skickas eller köpas i vår butik i Borås.
Fler plagg kommer att fotas och läggas upp på sidan, den uppdateras dagligen.

Vår populära tröja HELENE POLO är  ”one size”  på bredden men finns i tre olika längder: kort, mellan och maxi.  Modellen är helt rak med nedhasad axel och rejält långa ärmar. Kragen är ganska vid och går bra att vika ner för en mer prydlig look.  Den brukar passa om du normalt köper storlek S, M eller L. Omkretsen på tröjan är ca. 122 cm. Materialet är 100% merinoull och tröjan är maskintvättbar på 30 grader ullprogram. Vissa färger är stickade av ekologiskt garn.

Här under kan du se vilka färger och längder på Helene Polo som finns just nu.

Vi har några av våra egentillverkade NEW-YORK-KJOLAR kvar, endast i stolek S. Kjolens stussmått är ca 92 cm och den är ca 71 cm lång (mätt mitt fram).
Materialet är Stretchtyg med lätt flossad insida, 89% polyester och 11% elastan. Resår i midjan.  Maskintvättbar på 30 grader fintvätt. Motivet har jag (Kajsa) själv fotat när jag var i New York en regnig höstdag.  Ett Boråsföretag har fört över fotot till tyg och sen har vi sytt kjolen i vår ateljé i Borås. Den här kjolen passar nästan till alla färger! Otroligt lättmatchad och jättefin till våra korta ”Helene Polo-tröjor”. Kjolen kostar 1350 kr.