Ullplagg från MOD

Vår populära tröja HELENE POLO är  ”one size”  på bredden men finns i tre olika längder: kort, mellan och maxi.  Modellen är helt rak med nedhasad axel och rejält långa ärmar. Kragen är ganska vid och går bra att vika ner för en mer prydlig look.  Den brukar passa om du normalt köper storlek S, M eller L. Omkretsen på tröjan är ca. 122 cm. Materialet är 100% merinoull, en frottéstickad och valkad, ganska tjock kvalitet.  Tröjan är maskintvättbar på 30 grader ullprogram. Vissa färger är stickade av ekologiskt garn.

Här under kan du se vilka färger och längder på Helene Polo som finns just nu.

HANNA TUNN ULL är en ny modell för våren 2020. Pris 1400:-
Den är helt rak, med nedhasad axel och långa ärmar.
Modellen är i One size, och den är lite mindre i storlek än Helene-tröjorna.
Hanna har en omkrets på ca 110 cm. Jag (Kajsa) som har tröjan på bildena är 166 cm lång och brukar köpa storlek 38 på kläder.
Materialet är 100% merinoull, en slätstickad och valkad, tunnare kvalitet. Tröjan är maskintvättbar på 30 grader ullprogram.

TUBSJAL BRED   Pris 500:-
Av tunnare merinoull gör vi också tubsjalar. Den breda sjalen är 40 cm bred och ca.120 cm lång. Sjalen har inga sömmar etersom tyget är rundstickat.  Materialet är 100% merinoull, slätstickad och valkad. Sjalen är maskintvättbar på 30 grader ullprogram.

TUBSJAL SMAL  Pris 250:-
Den smala tubsjalen är 20 cm bred och ca. 120 cm lång. Samma material som den breda tubsjalen.

Just nu finns tubsjalarna i följande färger:
I vissa färger endast enstaka sjalar kvar,, först till kvarn gäller…